Yöhoitaja [Finland]


 

Me haemme tavoitteista innostuvaa yöhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Auerkulman perhetukikeskukseen.

Jos haluat tehdä työtä lasten ja nuorten parissa, olet innovatiivinen ja kehittämismyönteinen tiimipelaaja, joka osaltaan vie joukkuetta eteenpäin ja haluat ihmisläheisen työn: lue tämä!

Perhetukikeskuksen yksiköt sijaitsevat keskeisellä paikalla Järvenpäässä osoitteessa Uudenmaantie 1.

Perhetukikeskus Auerkulma on Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen ympärivuorokautista lastensuojelun sijaishuollon palvelua tuottava toimija. Auerkulmassa toimii vastaanotto- ja arviointiyksikkö ja kuntouttava yksikkö. https://www.keski-uudenmaansote.fi/asiakasryhmien_palvelut/lapset-nuoret...

  • Vastaanottoyksikkö toimii päivystävänä lastensuojelun sijaishuollon yksikkönä, jossa lasten sijoitusten pituus vaihtele muutamasta päivästä muutamaan kuukauteen ja jossa painottuu lapsen ja perheen tilannetta arvioiva työskentelyote.
  • Kuntouttava yksikkö vastaa lastensuojelun sijaishuollon kuntouttavaa tukea tarvitsevien lasten hoidosta, kasvatuksesta ja kuntoutuksesta.
  • Kummassakin yksikössä on kuusi asiakaspaikaa. Työ on vaativaa ja monipuolista lastensuojelutyötä. Yöhoitajan lisäksi yksiköissä työskentelee 6-7 ohjaajaa, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti, erityistyöntekijä, ruokapalveluvastaava ja esimies.

Työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden toimia lastensuojelun sijaishuollon näköalapaikalla ja olla mukana ammatillisen kasvun mahdollisuuden tarjoavassa ja innostavassa työyhteisössä. Perhetukikeskus Auerkulma on mukana itse- ja yhteisöohjautuvuuden ja palvelevan johtamisen hankkeessa, jolla lisätään työn mielekkyyttä ja tiimin hyvinvointia. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä lasten ja nuorten parissa, tiimin ja esimiehen tuen, mukavat työkaverit ja hyvän perehdytyksen.

Työtehtävät:

Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan vahvasti ammatillisesti ajattelevaan ja toimivaan moniammatilliseen tiimiin. Yksiköiden työn tavoitteena on työskennellä lapsen ja perheen kanssa arvioivalla- ja kuntouttavalla otteella.

  • Tehtävänäsi yöhoitajana on toimia luotettavana aikuisena turvaten lasten ja nuorten turvallisuus yöaikaan sekä tuoda oma ammatillinen osaamisesi koko työryhmän käyttöön.
  • Yöhoitajan tehtävänä on myös huolehtia yöaikaan sijoittuvista yksikön kirjallisista ja kodinhoidollisista tehtävistä ja osallistua aktiivisesti hoitotyön laadun raportointiin ja arviointiin.
  • Tehtävä on kolmivuorotyötä, mutta vuorot sijoittuvat pääsääntöisesti klo 21.30-8.30 välille. Kolmen viikon työvuorolistalla on keskimäärin 9-10 yövuoroa.
  • Yövuorot jakautuvat vastaanottoyksikön ja kuntouttavan yksikön kesken.

Yöhoitajalta odotamme kykyä toiveikkuuden ja motivoinnin luomiseen ja ylläpitämiseen, erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisissa tilanteissa olevien vanhempien, lasten ja nuorten kanssa. Arvostamme positiivista asennetta ja joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoon. Keskeistä yksiköiden toiminnassa on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen työote, arvostava asenne, perhekeskeisyys, osallisuus ja tavoitteellisuus. Työssä toimiminen vaatii lastensuojelulain tuntemusta ja katsomme eduksi lastensuojelun työkokemuksen. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna. Katsomme eduksi myös lisäkoulutukset esimerkiksi lääkehoito-, kriisi- ja traumakoulutukset. Työ edellyttää ajokorttia.

Kelpoisuusehtona edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja) tai sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8§) mukaista sosiaalialalle soveltuvaa ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi) tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkintoa (sairaanhoitaja, terveydenhoitaja) tai aikaisempaa sosiaali- ja terveysalan opistoasteista tutkintoa.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen työsuhde 1.11.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2445,07 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Työaika on jaksotyö.
  • Tutustu linkin kautta Keusoteen ja rekrytointiprosessiin sekä näe vaadittavat luvat sekä todistukset ja työsuhde-edut https://www.keusote.fi/etusivu/toihin-meille/rekry/.

Lisätiedot antaa Vastaanottoyksikön esimies Terhi Penttilä, puh. 050 497 0388, [email protected] sekä Kuntouttavan yksikön esimies Kimmo Toiviainen, puh. 050 497 0361, [email protected]. Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana ja suoritamme haastatteluja mahdollisesti hakuaikana.

Hakuaika päättyy 14.9.2023 klo 14.00.

Yhteystiedot: Terhi Penttilä [email protected] 050 497 0388
Työpaikan osoite: Uudenmaantie 1, 04410 Järvenpää
Palkkaus: 2445.07 e/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 14.09.2023 11:00
Jätä hakemus: https://keusote.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=3699&jbid=8#login_form
Ilmoitus jätetty: 24.08.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: da613e02-88a2-4b4e-a28b-d25781e3952e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.


Keski-Uudenmaan hyvinvointialue
Järvenpää
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 24.08.2023

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Sponsored Ads

نموذج الاتصال