Bygg en spennende karriere i et selskap med gode utviklingsmuligheter [Norway]


 

Arbeidsgiver

Progressum AS

Stillingstittel

Regnskapsfører

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Bli kjent med StudentConsulting Norge AS

Vår kunde Progressum leter nå etter deg som er nyutdannet, eller i starten av din karriere, som ønsker å utvikle deg innen regnskap og revisjon i et selskap bestående av dyktige og dedikerte kolleger.

Progressum er en kjede i sterk vekst med 6 avdelinger i Oslo og omegn. De har som mål å kombinere regnskap, teknologi og rådgivning for å skape verdi for sine kunder. Ansvar, frihet og utvikling er viktige stikkord for hvordan de jobber med, og utvikler, sine ansatte.

Hos Progressum har de markedets ledende og mest automatiserte ERP-systemer, som gjør at du vil bruke mindre tid på manuelle oppgaver. Det betyr en mer spennende og variert arbeidshverdag med mer tid til rådgivning og kontakt med kunder. Du vil også få en stor grad av frihet i forhold til arbeidssted og arbeidstid. Du vil jobbe med både små og store kunder i mange ulike bransjer. De har også talentutviklingsprogrammet Fremtidens ledere i regnskapsbransjen , for at nettopp du skal ha mulighet til å utvikle deg, og vokse i bransjen på sikt.

I rollen som regnskapsfører vil du få ansvar for din egen kundeportefølje fra A-Å. Dette innebærer blant annet:
  • Løpende regnskapsførsel
  • Lønnskjøring og rapportering
  • Løpende og årlig avstemming og controlling
  • Oppdragsansvar, rådgivning og årsoppgjør etter hvert som du blir kvalifisert til det

Vi er på utkikk etter deg som har fullført en mastergrad i regnskap og revisjon (MRR). Om du kan vise til relevant erfaring ved siden av studiet er dette positivt, men ikke et krav. Dersom du i tillegg har kjennskap til skybaserte ERP-systemer, Xledger, Tripletex eller Sticos, er dette også en fordel, men heller ikke et krav.

Progressum er på utkikk etter ansatte til sine kontorer i Oslo, Lørenskog og Drammen. Vi i StudentConsulting bistår i ansettelsesprosessen, og vil holde alle førstegangsintervjuer før aktuelle kandidater blir presentert videre til Progressum. Vi vil behandler søknader fortløpende, så send inn din søknad i dag!

Nettverk

LinkedIn

Sektor

Privat

Sted

SCHWEIGAARDS GATE 10, 0185 Oslo

Bransje

Økonomi og regnskap,

Bank, finans og forsikring,

Konsulent og rådgivning

Stillingsfunksjon

Revisjon og kontroll,

Økonomi og regnskap / Revisjon,

Økonomi og regnskap

Nøkkelord

Oslo, Heltid, MRR, Drammen, Regnskap

$ads={2}


 

.

$ads={1}

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Sponsored Ads

نموذج الاتصال